Groep 1

maandag 12 april 2021

Thema lente:

Bedankt ouders voor alle leuke bloemen en plantjes, echt geweldig hoe goed jullie hebben meegeholpen! Ook bedankt voor de folders! We hebben nu genoeg folders waar eten en drinken in staat, deze opdracht heb ik wel doorgeschoven naar volgende week.

We hebben vandaag in de moestuin allerlei zaadjes geplant. We moesten eerst het zand losmaken, toen hebben we gezaaid, zand eroverheen gedaan en met de gieter water geven. Nu hopen dat het snel wat warmer wordt, zodat ze gaan groeien. We zijn de bloemenwinkel aan het inrichten, daarom is het taakje deze week dat ze een bloem mogen knutselen voor in de winkel.

Vandaag hebben we ook geleerd over de dieren die in de lente kleintjes krijgen. We hebben korte filmpjes gezien over kuikens, biggetjes, kalven en lammeren.

Letters:

De volgende letters hebben de kinderen inmiddels aangeboden gekregen: i, r, p s, m, b, e, d, k en v. Deze week herhalen we de letters nog en volgende week maandag komt de t erbij.

Oudergesprekken

Wat fijn dat iedereen zich zo snel heeft ingeschreven. Hopelijk zijn jullie ook zo blij met deze manier, zo kunnen jullie enigszins zelf bepalen welk tijdstip en dag uitkomt. Ik ga iedereen telefonisch bellen, als iemand daar bezwaar tegen heeft, laat het weten. Dit omdat niet iedereen in groep 1 op Classroom komt en ik zo 1 lijn kan trekken in groep 1.

 

Delen via