Groep 4/5

donderdag 28 oktober 2021

Boekenproject

Volgende week maandag starten wij met het boekenproject van Stichting Leesplezier. Vier weken lang zullen wij in groep 4/5 en groep 5/6 het lezen stimuleren. Wij hebben een prachtig pakket mogen ontvangen met allerlei leesboeken van schrijfster Nanda Roep. Uit deze verschillende leesboeken gaan de kinderen ook lezen, waarbij we ook opdrachten gaan maken, knutselen, koken en nog veel meer.

 

Taaltoets 

Voor groep 4 en 5 stond voor aanstaande vrijdag de toets van taal op de planning. Deze zal volgende week dinsdag worden afgenomen. De kinderen kunnen dit weekend dus nog even de themawoorden thuis oefenen.

 

Knutselen

Graag wil ik vragen of er nog lege eierdozen thuis zijn die wij mogen gebruiken op school bij het verven. Onze voorraad raakt namelijk langzaam op.

Ook zou ik graag willen knutselen met kastanjes volgende week donderdag. Mochten er nog kastanjes gevonden worden in het bos of ergens in een park/tuin graag inleveren bij de juf!

 

Spelling

De kinderen hebben afgelopen week het zinnendictee gehad van thema 2. Zij zullen volgende week gaan beginnen aan een nieuw thema.

 

Huiswerkbladen

De nieuwe spellingscategorie├źn en themawoorden van taal zullen volgende week vrijdag 5 november weer worden meegegeven.

 

Studiedag/Kanjertraining

Aanstaande maandag 1 november zijn de kinderen vrij i.v.m. de studiedag. Juf Severine en ik hebben dan onze herhalingsles van de Kanjertraining in Almere.

Delen via