Van de directie

woensdag 15 september 2021

Fietsen rondom school
Gelukkig maken velen van u gebruik van de fiets om naar school te komen. Ik krijg echter signalen dat er ook gefietst wordt op het trottoir, terwijl er op dat moment ook veel ouders met kinderen lopen. Dit is niet handig. Wilt u er met elkaar op letten, dat er op trottoir gelopen wordt aub.

Project Wereldoriëntatie op school
We zijn gestart met het eerste project van onze nieuwe Wereldoriëntatie methode “Blink”. Dit is in de plaats van de vakken aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en techniek. In projectvorm bieden wij nu deze onderdelen aan. Ik bemerk zeer enthousiaste leerkrachten en kinderen. Via Parro wordt er met u ook informatie over gedeeld, zodat u kunt volgen waar wij het over hebben in de groepen. Het ontdekkend en onderzoekend leren binnen het Daltononderwijs wordt hiermee geborgd, naast het verkrijgen en zoeken van de actuele kennis van het project.

Open dag op 6 oktober gaat door!

Aanmelden is verplicht

Op woensdag 6 oktober doet onze school mee aan de gezamenlijke open dag van basisscholen in Apeldoorn. Fijn dat dit weer mogelijk is!

Wij bieden ouders graag de mogelijkheden om een goede schoolkeuze voor hun kind te kunnen maken. Sfeer proeven op school speelt daarbij een belangrijke rol. Tijdens de open dag op 6 oktober kunnen ouders van 09.00 tot 12.00 uur een bezoek brengen aan onze school.

Ouders moeten zich wel vooraf aanmelden voor de open dag. Aanmelden doen ouders online via de website basisscholenapeldoorn.nl. Wij zorgen 6 oktober natuurlijk voor een veilige rondleiding door de school, passend bij de actuele corona-maatregelen.

Kent u ouders in je omgeving die op zoek zijn naar een basisschool? Attendeer ze gerust op de open dag van 6 oktober!

 

Delen via