Open Dagen woensdag 5 april 2023

woensdag 16 maart 2022

 

Open dag basisscholen Apeldoorn gaat door op woensdag 5 april 2023

Op deze woensdagen tussen 9.00 – 12.00 uur staan de deuren van bijna alle basisscholen in de gemeente Apeldoorn open voor kinderen en hun ouders die een nieuwe basisschool zoeken. Ook onze school opent de deuren voor ouders die zich oriënteren op een basisschool voor hun kind. Vooraf online oriënteren op de basisscholen kan via www.basisscholenapeldoorn.nl. Maak op deze ochtend kennis met verschillende scholen hun teams!

Alvast kennismaken Ook voor je peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Het is een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier de sfeer te proeven op een basisschool. Scholen werken samen met een of meerdere kinderopvangorganisaties in de school of in de buurt van de school. Op de open dag kun je meestal ook een kijkje nemen bij de buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met de pedagogisch medewerkers.

Bij ons op school worden de rondleidingen verzorgd door de leerlingen. U kunt hen, maar natuurlijk ook de teamleden, directie en ouders vragen stellen over onze school. Op deze manier krijgt u een goed beeld en kunt u bepalen of onze school past bij u en uw kind. Tot dan! (U hoeft zich niet aan te melden).

Mocht u eerder een kijkje willen komen nemen, maak dan een afspraak met de directeur via het contactformulier

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

of bel naar 055-5337258 voor het maken van een afspraak.

Delen via