Groep 6, 7 en 8

maandag 12 november 2018

Topografietoets groep 6
Volgende week maandag hebben de kinderen de volgende topografietoets over de provincies Flevoland en Utrecht. De stencils hebben zij gisteren mee naar huis gekregen.

Speculaasactie groep 7/8
De kinderen hebben dit jaar 1099 pakken speculaas verkocht!! Deze pakken zijn besteld en moeten allemaal gestickerd worden en de bestellingen moeten worden klaargezet. Tot nu toe heeft 1 ouder zich opgegeven hiermee te willen helpen. Dat is te weinig. Wie wil en kan er de komende tijd in overleg helpen? Dit kan elke dag onder schooltijd!
Ook zouden we de speculaas a.s. donderdag of vrijdag op willen halen. (welke dag er geleverd kan worden horen we vandaag) Wie heeft er 1 van deze dagen een auto tot zijn/haar beschikking om hiermee te helpen?

Vervoer ASK
Het vervoer naar de ASK is rond!! We hadden dit jaar zelfs teveel auto’s. Heel erg fijn dat zoveel ouders bereid zijn om ons te brengen en te halen. We hebben met de kinderen besproken welke ouders rijden en welke op de reservelijst staan (mocht er iemand uitvallen). Ook staat het op het bord bij juf Jeanette in de klas.

Kerstbakjes maken groep 7/8
Elke jaar krijgen we de kans om kerstbakjes te maken op het Zone College (voorheen AOC Twello). Wij hebben geprobeerd om met de groepen 6,7 en 8 te gaan, maar omdat er zoveel aanvragen zijn kunnen we alleen met de groepen 7/8 komen. Normaal gesproken is dit een activiteit voor groep 8.

We gaan dinsdag 11 december 2018 naar het Zone College in Twello, wie wil er rijden en begeleiden?! We moeten er om 13.00 uur zijn, we moeten dus eerder vertrekken bij school. We eten die dag gezamenlijk op school (iedereen blijft dus over). Om 12.15 uur vertrekken we vanaf school. Het programma duurt 1,5 uur we zijn dus rond 15.00 uur terug bij school.

Graag opgeven bij Juf Marcella.

Delen via