Overblijven

OVERBLIJVEN – TUSSENSCHOOLSE OPVANG – TSO

De registratie, administratie en declaratie van de Overblijf (TSO) doet de school met behulp van TSO-ASSISTENT, een online systeem.
Na eenmalige inschrijving kunt u 24 uur per dag uw kind voor de TSO aanmelden (en net zo makkelijk weer afmelden). Op de dag zelf kan dit uiterlijk tot 11.55 uur.

Handig en veilig
Door het systeem hebben de overblijfmedewerkers zicht op belangrijke informatie als allergieën, medicatie en telefoonnummers waarop u bereikbaar bent als het nodig is. De betalingen verlopen uitsluitend via de bank, zodat kinderen niet met contant geld naar school hoeven.

Regels en afspraken
Zodra u geregistreerd bent als ouder, kunt u TSO-ASSISTENT gebruiken. Bent u ingelogd dan vindt u de regels en afspraken omtrent de overblijf.

Eenmalig registreren
Om te registreren heeft u het BRINnummer van de school nodig en een registratiecode. Deze ontvangt u in een brief met meer informatie of kunt u aanvragen bij de coördinator. Na registratie van een of meerdere kinderen kiest u tenslotte uw eigen inloggegevens en kunt u overblijf reserveren.

Computer van school
Beschikt u niet over een computer of tablet met internet, dan kunt u op school gebruik maken van een computer om uw kind aan te melden voor het overblijven. U kunt bij de coördinator terecht voor nadere uitleg.

TSO-ASSISTENT

U kunt op de afbeelding klikken om doorgestuurd te worden naar de aanmeldpagina.