Van de directie

woensdag 16 juni 2021

Tweeter van 14 juni 2021 gemist

U heeft misschien de Tweeter van 14 juni gemist. Wij hebben gemerkt dat deze vorige week per abuis niet is samengesteld en verzonden. De berichten die nog van toepassing zijn, worden deze week meegenomen in de Tweeter.

CMK subsidie toegekend

Gigant is penvoerder voor de subsidie van Cultuureducatie met Kwaliteit (CMK). Voor de aankomende 4 schooljaren konden er een aantal scholen zich aanmelden om betrokken te worden bij deze subsidiegelden en inzet daarvan binnen de school.

Wij hebben ons als school daarvoor aangemeld en een intakegesprek gevoerd met medewerkers van Cultuurwijzer (een onderdeel van Gigant). Tot onze vreugde zijn wij één van de scholen die daaraan mag gaan deelnemen. Dit betekent dat wij de komende vier jaar in Apeldoorn werken aan het verbeteren van de kwaliteit van cultuureducatie in het primair onderwijs met het landelijke programma Cultuureducatie met Kwaliteit (CMK).

Wilt u hier meer over lezen, dan kunt u deze link gebruiken.  Cultuurwijzer

Groep 1 t/m 4 vrijdag 25 juni en maandag 28 juni vrij

Zoals in het rooster aangegeven zijn de kinderen van groep 1 t/m 4 aanstaande vrijdag en maandag vrij. De teamleden hebben overlegmomenten over de voorbereidingen van het nieuwe schooljaar.

Personele bezetting van de groepen schooljaar 2021-2022

Velen van u proberen bij de leerkrachten te horen welke groep zij volgend jaar gaan krijgen. De verwachting was dat dit deze week rond zou zijn, echter dat is niet het geval. Ik had u echter beloofd om eind juni iets te communiceren hierover. Daarom geef ik per groep aan wat voor nu al bekend is. Wij zijn druk bezig om de laatste open plek ook bezet te krijgen.

Groep 1      Sanne Jansen (hele week)
Groep 2     Severine Jaunin (ma, di, wo, vr) en Annemieke de Groot (do)
Groep 3     Annemieke de Groot (di en wo), de andere dagen zijn nog een vacature (ma, do en vr-0)
Groep 4/5 Michelle van Bennekum (hele week)
Groep 5/6 Vera Mossink (hele week)
Groep 7     Ank Wickel (ma, di, wo, om de week, do en vr), Jeanette Paul (wo, om de week)
Groep 8     Jeanette Paul (ma en di), Marcella Stans (wo, do en vr).

Juf Ingie heeft een vaste baan bij een andere school geaccepteerd en zal ons aan het einde van het schooljaar verlaten. Heel fijn voor haar en wij wensen haar veel succes, echter jammer voor ons. Juf Ank is een ervaren leerkracht vanuit een andere school binnen Leerplein055.

Versoepelingen mogelijk

Op dit moment overleggen wij nog met elkaar over de versoepelingen die vanaf maandag 28 juni zijn aangekondigd. Woensdag of donderdag ontvangt u daarover een extra bericht van mij via de Parro app.

 

 

Delen via