Voorstellen Fie Nieuwenhuizen

maandag 16 december 2019

Beste ouders/verzorger,

Langs deze weg wil ik mijzelf alvast even voorstellen. Mijn naam is Fie Nieuwenhuizen-Grippeling, ik ben 58 jaar en sinds vele jaren gelukkig getrouwd met Bert. Samen hebben wij één dochter die met haar vriend ervoor gezorgd heeft dat wij ook de roepnaam van opa of oma mogen horen van onze kleinzoon. Sinds november 2018 zijn Bert en ik woonachtig in Apeldoorn. Oorspronkelijk komen wij uit de Zaanstreek.

Sinds 2011 ben ik werkzaam als directeur binnen het basisonderwijs, waar ik in 2001 als leerkracht ben begonnen. In die tussentijd de werkzaamheden uitgevoerd als leerkracht, intern begeleider, zorgcoördinator en adjunct-directeur. Daarvoor heb ik mijn werk uitgevoerd binnen het bankwezen, waar ik voornamelijk werkzaam ben geweest op de afdelingen interne controle en facilitymanagement.

Per 1 januari 2020 ben ik voor vier dagen (ma t/m do) aangesteld als directeur bij Leerplein055 voor Daltonschool de Horst. Hier ben ik ontzettend blij mee, aangezien ik deze school al een paar keer eerder in het vizier had om daar te willen gaan werken, echter toen woonde ik nog verder weg.

Bij een start op een nieuwe school spreekt men vaak over de eerste 100 dagen observeren. Wel dat zal niet helemaal lukken, want ik ga natuurlijk ook graag met de leerlingen, teamleden en u als ouders/verzorgers in gesprek. In eerst instantie zal ik de tijd nemen om zoveel mogelijk kennis te maken en gesprekken voeren met betrokkenen bij de school. Daarbij wil ik ook stichting Leerplein055 beter willen leren kennen.

Op mijn eerste werkdag in 2020, maandag 6 januari, zal ik u ’s morgens bij de ingang graag de hand schudden om nieuwjaar te wensen en kennis te maken. Samen met het team, leerlingen en ouders wil ik er graag een hele mooie tijd van maken met prachtige ontwikkelingen.

Ik wens u allen prettige feestdagen en een gezond, gelukkig en goed begin voor 2020.

Tot ziens op 6 januari a.s.

Groeten Fie Nieuwenhuizen (Juf Fie)

Delen via